دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل در مراسم افتتاحیه ساختمانهای جدید بیمارستان 17شهریور مرزیکلا(بخش بابلکنار)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل ضمن تبریک ایام مبارک دهه فجر در مراسم افتتاحیه ساختمانهای جدید بیمارستان 17شهریور مرزیکلا(بخش بابلکنار) اظهار داشت :دیدن سیمای مومنان وخیرین یک عبادت هست.

شهرستان بابل از نمونه شهرستانهای خیر خیز در کشور می باشد.اگر همکاران ما در منطقه محروم کار می کنند کار خیر انجام می دهند.

دکتر ربیعی در پایان از زحمات دکتر آقاجانی رئیس بیمارستان 17شهریور مرزیکلا،حجت الاسلام بابائیان  امام جمعه بخش بابلکنار وخیرین محترم بخش جهت عمران وآبادانی به خصوص کمک به بخش سلامت تقدیر وتشکر به عمل آوردند.

گروه خبر:               تعداد